A kismamákról gyönyörű, bensőséges képek készülnek. A várandóság kiemelkedő fontosságú a család életében, és mégis szemérmesen állunk hozzá, ami érthető. Néhányan a megváltozott állapotuk, a pocak miatt kicsit szégyenlősebbek lesznek.

A műtermi kismamafotózáson oldott, meghitt hangulatban, nincsenek jelen idegenek, így a fotózás kissé feszes pillanatai is jobban oldódnak. A leendő anyukára fokozottan figyelünk, a fotózás alkalmain mindig megnyugtató visszacsatolást jelent, hogy a képeket beállításonként átnézzük, így a következőkben már magabiztosabban történik a fényképezés, és ez mindenképpen jó hatású az eredményre.

Kismamafotózáson hangulatos fényképek készülhetnek a párjával, vagy a születendő baba testvéreivel is. Ilyenkor mindenki sokkal meghittebben viselkedik.

Egy professzionális műtermi környezetet, megvilágításokat, háttereket, kreatív beállításokat megérdemel ez a csodálatos életszakasz!

Kismamák professzionális fotózása természetesen nem csak műteremben, hanem otthoni környezetben is lehetséges. Ebben az esetben az otthoni megszokott hangulat, környezet is ideális lehet a fotózásra, kiemelkedő, művészi képek készítésére.

A kismamaképek jelentős helyet foglalnak majd el a családi emlékalbumban, megörökítve a leendő anyukák állapotát, babavárásának szépsége mellett a születés előtti időszakot. Nem érdemes kihagyni!

Ismerősök, rokonok részére szánt egyedi ajándéknak ajándékkártya is rendelkezésre áll.