A műtermi családi fotózáskor jellemzően másképpen mutatnak a család tagjai a képeken, mint az otthon készített alkalmi fotókon. :) Az emlékalbumokban kitüntetett helyük van, hiszen ezeken mindenki együtt van jelen.

Ezt a stúdió, a fények és a hátterek is elősegítik, illetve az is, hogy eleve minőségi emléknek készül a fotó. Ezeket a képeket a rokonság is szeretettel nézi, az idők folyamán minden családtagon nyomon követhető a változás. Én is szívesen nézem azokat a képeket, amelyeket éveken át készítek különböző családokról, gyermekekről. Érdekes látni a változásokat a külsőségekben, a gyermekek viselkedésén.

Izgalmas dolog azt látni, hogy a család tagjai a fotózásokon milyen hatással vannak egymásra, miket váltanak ki egymásból a közelség, a meghittség, az együvé tartozás. A műtermi fotózás speciális körülményei természetesen kiemelik a szereplőket, a viselkedésüket, portréikon a hangulatot. A gyermekek, nagyszülők is jobban megnyílnak a család többi tagjának közelségén.

Örülök annak, hogy visszajáró vendégeim tudatosan gyűjtik a család emlékeit, és ezt minőségi fotózással oldják meg a segítségemmel. A képek változatosságát nem, csak a családtagok külső-belső változása jelenti. Minden esetben törekszem a témák, fények, hátterek, beállítások variálásával. Sokszor kipróbáljuk a Greenbox fotózással a digitális háttér adta különleges lehetőségeket is.