Helyszíni babafotózás

Az egyik kedvenc témám a babafotózás. A babafotózáson a műtermi környezet és megvilágítás hangsúlyosabbá teszik a kicsik világra csodálkozó tekintetét, amint éppen a műterem, és a fotós munkáját figyeli. :)

Ilyenkor fontos a megfelelő tapintatos, odafigyelő viselkedése a fotósnak, hiszen ez a szokatlan helyzet ijedtségbe is átmehet, amit mindenképpen el kell kerülni. A tapasztalt babafotós tudja a módszereket, amelyekkel a műtermi környezet és fotózás is barátságos lehet a babáknak.

Az újszülöttek különböző időszakokban, általában a születést követi néhány hétben különleges helyzetekben fényképezhetőek. Sokat alszanak, érdekes beállításokra van mód.

Kiegészítőkkel ellátva a piciket, még hangulatosabbá tehetők a képek.

1-2 éves babák esetében már az alakuló egyéniségük is megjelenik a képeken. Másképpen fogadják be a műtermi eseményeket, manapság pedig már a technika világában nőnek fel, sok ilyen érdekes dolgot láthattak eddigi életükben is.

Családtagoknak, nagyszülőknek, ismerősöknek is szép ajándék a mesterien elkészített műtermi fénykép, rengeteg örömöt szerezve nekik.

Ismerősök, rokonok részére szánt egyedi ajándéknak ajándékkártya is rendelkezésre áll.